Alla inlägg den 16 mars 2008

Av Göran Björklund - 16 mars 2008 17:33

Jag kan inte tro att Frölunda Hockey skulle kunna vara missnöjda med samarbetet med Borås Hockey. Speciellt inte när man i gårdagens match kunde se "BHC-linan" Joakim Andersson-(Pluss)-Lars Eller dansa runt trötta FBK-lirare. Tänker man sedan också tanken att Fabian Brunnström utvecklades ett år i Borås innan han tog steget till Elitserien har man fått ytterligare ett kvitto på att man funnit en bra tillväxtmiljö för talanger.

Utifrån betraktat måste detta första år av samarbete bedömas ha fallit mycket väl ut vid en utvärdering hos Frölunda. Talanger som utvecklas och kommer tillbaka i bättre skick än när de lämnades bort. Inga klagomål från fosterklubben. Dessutom har Borås på ett år gått från att vara nykomlingar till att bli ett slutspelslag i Allsvenskan.

Ur boråsperspektiv är nog det ändå viktigare att man håller förhoppningsvis på att etablera sig som det självklara andrahandsalternativet för de talanger som inte når ända fram i första försöket d.v.s tar en plats i Frölundas A-lagstrupp. Att det är den självklara hemvistet för de som vill fortsätta att satsa stenhårt på hockey i Västsverige,  utan att de för den skull behöver slå ner sina bopålar allt för långt hemifrån och samtidigt ha kanalerna öppna med och till Frölunda.

Att det också går att ta "vägen via Borås" för att komma tillbaka till Elitserien kanske man också kan be Jens Karlsson att vittna om, efter denna säsong?

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Väder

Share this

Bookmark and Share

Översättning

Google Analytics


Ovido - Quiz & Flashcards