Alla inlägg den 14 mars 2008

Av Göran Björklund - 14 mars 2008 23:27

Jag upplevde dramatiken på plats i Borås ishall i onsdags. De gjorde också nästan 3000 andra och alla som såg matchen på 4Sport. Superb underhållning. Vad kan man mer begära? Kul för Borås Hockey att få visa upp det man kan prestera. Det går inte att vara bitter över den snöpliga förlusten mot Björklöven i sudden, när man har fått lite perspektiv.

Kvällens match kunde jag bara följa via webbradio. Curre Lundmark hyllade Borås flera gånger av hela sitt hjärta. Inte för han var tvungen utan för att han var imponerad.

Västerås har burits av sin meriterade förstafemma och en formtoppad mälvakt. Utan tvekan. Hade Juhlin och Berglund inte levererat skulle vaktmästarna fått smälta isen i Rocklundahallen redan i morgon.

Vi skall nog vara rätt tacksamma trots allt. Det slutar här och nu för Borås. Det blir inte bättre än så här. Hela hockeysverige har haft ögonen på laget och blivit imponerade. Man har vunnit respekt. "Satt Borås på hockeykartan" är en metafor, men kanske på sin plats.

Klart att kvalserien hade varit ännu mer meriterande. Men som ett ytterligare steg mot framtida utveckling och framgångar duger årets insats mer än väl. Ett stort grattis.

Jag har skrivit det förut och kan bara konstatera det igen; Patrik Ahlstrand har varit Borås Hockeys lysande stjärna under säsongen tillsammans med den i mina ögon omvärderade Jens Karlsson.

Tränaren Gunnar Perssons betydelse är så uppenbar  att det känns nästa överflödigt att nämna honom. Det var mycket framsynt agerat av ledningen att knyta upp honom inför nästa svåra säsong.

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Väder

Share this

Bookmark and Share

Översättning

Google Analytics


Ovido - Quiz & Flashcards