Alla inlägg den 24 februari 2008

Av Göran Björklund - 24 februari 2008 19:44

Ganska givet att välja Tottenham-muggen till veckans speciella mugg. Petar månadens mugg (Leeds-muggen, se tidigare blogginlägg), efter Tottenhams viktoria i Ligacupens final.

Köpt på en marknad.Lite ovanligt att hitta officiella supporterprodukter på marknader. Men det här tror jag faktiskt är en sådan. Men, man vet ju inte i den branschen.

Den får hänga med resten av februari månad som en hyllning till Ligacupmästarna. 

Av Göran Björklund - 24 februari 2008 19:35

Efter dagens triumf i Ligacupen är väl Tottenhamtröjan given. Inköpt av en glad engelsman utanför insläppet till Falkenbergs hemmaarena för någar år sedan. Tottenham på sommarläger. Sommarfotboll. Träningsmatch mot Falkenbergs FF. Trist tillställning med Tottenhams B/C-lag på plan.

Tröjan krängdes till ett väldigt lågt pris. Det röda reklamtrycket hade färgat av sig. - Går inte att sälja sa engelsmannen. En hundralapp bytte ägare. En tvätt senare och jag var en stolt innehavare av en "riktig" Kappa-tröja. Av missfärgningen fanns inte ett spår.

Ikväll kändes den helt rätt. Trots att klubben numer har än annan huvudsponsor, även den med möjlighet att ge röda utfällningar, på bröstet. 

Av Göran Björklund - 24 februari 2008 19:11

Efter tre timmars gastkramning. Åtta års väntan. En stor seger till Tottenham. En välförtjänt seger dessutom.

Varje historisk match föder nya hjältar. Gamla hjätar blir unga på nytt. Berbatov och Woodgate kommer för evigt att hyllas för målen. Ingen kommer någonsin att glömma Robbie Keanes kämpainsats, hans oroliga bitande på naglarna, flackande blick och framför allt inte hans glädjetårar när allt var över.

Spurs har nu spöat Arsenal i semifinal och Chelsea i finalen. Säkrat spel i Europa nästa år, har UEFA-cupen i år kvar att kämpa om.

Tottenham regerar i London (i varje fall ikväll!).

Presentation

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Väder

Share this

Bookmark and Share

Översättning

Google Analytics


Ovido - Quiz & Flashcards